Пиумодо Мажи Електричен Тример За Коса За Уши Нос Безжично Полнење ,Метална Носна Веѓа Безболна Машинка За Жени,Двострани Ножеви Од Нерѓосувачки Челик Неми Моторн?
  • Неодамнешно

Пиумодо Мажи Електричен Тример За Коса За Уши Нос Безжично Полнење ,Метална Носна Веѓа Безболна Машинка За Жени,Двострани Ножеви

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Безболниот т ги вознемирува другите кога го користите Тоа е исто така повеќенаменско,што можете да го користите за да ги исечете веѓите ,носот, увото, влакната на лицето. КОМПАКТЕН И ПРЕНОСЛИВ : Овој тример за коса за нос е дизајниран специјално за патувања и чешлање патувања. Тримерот Во Дизајнот На Пенкало Со лесен и компактен, што го олеснува чувањето во торба за шминка или ранец. Designономскиот, нелизгачки дизајн удобно се вклопува во вашите раце и го олеснува отстранувањето на влакна. тоа е добар подарок за мажите и жените. Безгрижна Гаранција За Враќање На Парите : тримерот за коса на носот доаѓа со 30-дневно осигурување за враќање на парите без многу расправии. Ве молиме слободно стигнете до нас ако имате какви било прашања или незадоволство и ние ќе го решиме.