Hk Студио Лаптоп Кожата Налепница Специфични Одговара за HP 15.6 без Сечење Потребни, Без Меур, Водоотпорен, Отпорен На Гребење, Гроздобер Замокот Дизајн-Вклучувајќи Ш?
  • Неодамнешно

Hk Студио Лаптоп Кожата Налепница Специфични Одговара за HP 15.6 без Сечење Потребни, Без Меур, Водоотпорен, Отпорен На Гребење, Гроздобер

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МОДЕЛ И ПАКЕТ : не е потребно сечење налепница за кожата на лаптопот за ПАКЕТ HP 156", вклучувајќи широк екран и целосна подлога за зглоб. ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ : кожата на капакот на ЛАПТОПОТ HP е изработена од висококвалитетни материјали : ултра-тенка со мазен допир, издржлива, без избледување, водоотпорна, без меурчиња, отпорна на гребење и особено без остатоци од лепак. Гроздобер ЗАМОК - налепница за лаптоп 15,6 инчи носи гроздобер атмосфера, во стил на вашиот лаптоп со посебно внимание на отсекување на деталите од кожите за да одговараат на екранот и целосната подлога за зглобот. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА-Нема цврстина за инсталирање налепница за лаптоп од 15,6 инчи со 4 едноставни чекори : избришете ја површината чиста, нанесете кожа, користете фен за коса / вентилатор помагајќи лесно да се залепите, разладете се!. А + УСЛУГИ на КЛИЕНТИТЕ : ве Молиме слободно контактирајте не кога имате какви било прашања, и ние гарантираме дека ќе добиете задоволителен одговор.