Cabilock Hanger Storage Rack облеката за закачалки за алишта за алишта за перење простории за простории за простории за простории за организатор за закачалка организатор жица ?
  • Неодамнешно

Cabilock Hanger Storage Rack облеката за закачалки за алишта за алишта за перење простории за простории за простории за простории за организатор

DEN 361.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Метална закачалка-Добро изработените закачалки се стабилни и практични, не се лесни за бледнее или оштетување и имаат услужен живот Стенд за закачалка за облека- Оваа решетка за складирање на закачалници е изработено од добар материјал од не'рѓосувачки челик, безбеден и издржлив за вашата употреба на време. СТАКЕР за закачалка- модерен и убав, едноставен и практичен, професионален и, на ваша услуга. Организатор за закачалка за бања- Лесно е да се организира и чува и може да се примени добро за складирање и организација на закачалки за домаќинства. СТАНД за складирање на облека- изработено од не'рѓосувачки челик, кој е стабилен и практичен, здрав и, и може да ви служи некое време. Список на пакети 1 x Организатор на организатор -Големина : 25.47x5 Облека за складирање на облеки. -Којност : Сребрени лавици за закачалници за домаќинства -Материјал : полици за организатор на не'рѓосувачки челик -со стабилна база, лесен за употреба, едноставен и практичен, за да ви донесе повеќе решетка за погодности. - Производот е разноврсен, погоден за многу места, како што се вашата гардероба, просторијата за перење, итн.