Детско Седиште За Автомобил Покрива Настрешници За Момчиња Девојчиња Симпатична Мрзеливост Шетач За Новороденчиња Покривка За Доење Шамија За Доење Топла Ветроу?
  • Неодамнешно

Детско Седиште За Автомобил Покрива Настрешници За Момчиња Девојчиња Симпатична Мрзеливост Шетач За Новороденчиња Покривка За Доење

DEN 287.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

полиестер Капаци за повеќекратна Употреба : Може да се користи Како Капак За Седишта За Бебешки Автомобил, Капак за Доење, Капак за Количка, Капак За Столче, Бесконечна Шамија, Светло Ќебе и Капак за Количка. Целосна Заштита На Покриеност : Му Дава на бебето целосна заштита од ветрови, сончева светлина, силни светла ,зимски снег и ја одржува вашата приватност. Го одржува вашето дете исто така безбедно за да избегне прашина, полен и сл. Врвно Отворање : растегливиот отвор на врвот овозможува помалку светлина и повеќе воздух и ви овозможува лесно да ѕирнете во вашето бебе, да му дадете на бебето повеќе светлина и свеж воздух. Лесна Употреба : Изработена од висока растеглива ткаенина, потребни ви се само 5 секунди за да ја носите нашата покривка за нега или да покриете количка, нуди крајна удобност и за мајката и за бебето. Совршен Подарок : одличен подарок за секоја мајка да биде или нови мајки, ќе расте заедно со бебето. Капаците За Повеќекратна Употреба можат да се користат Како Капак За Седишта За Бебешки Автомобил, Капак За Доење За Доење, Капак За Количка, Капак За Високи Столчиња, Шамија За Бесконечност, Светло Ќебе и Капак За Количка нашиот капак за нега обезбедува целосна покриеност без грижи додека доите.