Jopwkuin Игра HD Мултимедијален Интерфејс Конвертор, Приклучок За Адаптер За Видео Игри И Поддршка За Играње PAL NTSC Дигитализиран Излез Пренослив FHD со 3,5 mm Интерфејс За М?
  • Неодамнешно

Jopwkuin Игра HD Мултимедијален Интерфејс Конвертор, Приклучок За Адаптер За Видео Игри И Поддршка За Играње PAL NTSC Дигитализиран Излез

DEN 571.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Конверзија на сигнал : за конвертирање За N64 ВО HD мултимедијален Интерфејс сигнал Играјте го стариот За N64 НА понов ТЕЛЕВИЗОР за да можете подобро да ги доживеете класичните игри. Нема Загуба : за N64 ДО HD мултимедијален интерфејс конвертор, HD мултимедијален интерфејс формат (1080p) видео и звук се целосно дигитализирани без загуба на пренос. Апликации : Повеќето модерни Телевизори можат да се поврзат преку HD Мултимедијален Интерфејс и немаат некои од старите влезови што ги користат ретро конзолите, овој конвертор ги решава овие проблеми. Компатибилен : За N64 ДО HD мултимедијален Интерфејс адаптер излези звук и видео во сите HD мултимедијални интерфејс дигитални формати (1080p), поддржува За N64 и други режими на прикажување (PAL, NTSC). Приклучок И Игра : овој конвертор на конзола за игри не бара надворешно напојување, тој е приклучок и игра. Живописни видео и звучни ефекти на ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР или монитор во живо. Конверзија на сигнал : за конвертирање За N64 ВО HD мултимедијален Интерфејс сигнал. Играјте го стариот За N64 НА понов ТЕЛЕВИЗОР за да можете подобро да ги доживеете класичните игри. Нема Загуба : за N64 ДО HD мултимедијален интерфејс конвертор, HD мултимедијален интерфејс формат (1080p) видео и звук се целосно дигитализирани без загуба на пренос. Апликации : Повеќето модерни Телевизори можат да се поврзат преку HD Мултимедијален Интерфејс и немаат некои од старите влезови што ги користат ретро конзолите, овој конвертор ги решава овие проблеми. Компатибилен : За N64 ДО HD мултимедијален Интерфејс адаптер излези звук и видео во сите HD мултимедијални интерфејс дигитални формати (1080p), поддржува За N64 и други режими на прикажување (PAL, NTSC). Приклучок И Игра : овој конвертор на конзола за игри не бара надворешно напојување, тој е приклучок и игра. Живописни видео и звучни ефекти на ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР или монитор во живо. Конверзија на сигнал : за конвертирање За N64 ВО HD мултимедијален Интерфејс сигнал.

Item Type:
for N64 to HD Multimedia Interface Converter
Material:
ABS
Input Interface:
for N64 Interface
Output Interface:
HD Multimedia Interface Interface , 3.5mm/0.1in Sound Interface
HD Multimedia Interface Resolution:
1080P 
Package List:
1 xfor N64 to HD Multimedia Interface Converter :