ibasenice 1PC Lcd Табла За Цртање Табла За Пишување За Лаптоп Пренослив Таблет За Цртање Лцд Таблета ЗА ДЕЦА ПРЕДВОДЕНА Од Пишување Таблет Ракопис Цртање Таблет Таблет За ?
  • Неодамнешно

ibasenice 1PC Lcd Табла За Цртање Табла За Пишување За Лаптоп Пренослив Таблет За Цртање Лцд Таблета ЗА ДЕЦА ПРЕДВОДЕНА Од Пишување Таблет

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Таблети во боја За Деца : Животот е , отпорен на абење и против паѓање, надворешниот екран може да изолира општа прскање вода ЛЕД Таблета За Цртање За Деца : покрај тоа, таа е најдобрата табла за семејни пораки за испраќање пораки до семејството и љубовниците. Цртање Таблети За Лаптопи : Што е најважно, тоа е најдобрата играчка за учење за деца дома. Тоа е многу корисно и смешно. Детски Играчки : Детално дизајнирана функција за заклучување против бришење за да се избегне случаен допир што доведува до бришење. Таблета за сликање : исто така е најдобрата табла за пишување за возрасни да земаат белешки и да меморираат информации во канцеларијата. Пакетот Вклучува Карактеристики На Таблата за Цртање 1 х-Материјал : Флексибилен лцд-екран, табла за пишување АБС-Совршена таблета за цртање за деца, дизајнери, љубители на сликање. Тоа може да донесе добро искуство За Нив Преносни Цртање Таблета. - Доаѓа со пенкало и цртање дефиниција за да го користите, лесно да ги задоволат вашите различни потреби цртање рампа за деца. - Големина : Околу 25, 00Х17, 40Х0, 80см/9, 82Х6, 84Х0 Деца Таблет За Пишување Лцд. - Таблата за пишување е дизајнирана со квалитетни материјали за да биде безбедна, детска пријателска табла.