Еоехро Пасош И Носител На Картички За Вакцини Комбо, Носител На Пасош Со Слот За Картички За Вакцини, Паричник За Пасош, Покритие За Пасош, Случај За Пасош, Носител Н?
  • Неодамнешно

Еоехро Пасош И Носител На Картички За Вакцини Комбо, Носител На Пасош Со Слот За Картички За Вакцини, Паричник За Пасош, Покритие

DEN 63.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Повеќенаменски●во куќиштето за пасош има 2 џебови : чистиот џеб е за вашата картичка за вакцинација, а другиот е за вашиот пасош ①Големина 5,6 "х 4" (Л х Ш) Лесен и компактен дизајн, нашиот држач за картички за вакцини за пасоши нема да додаде непотребен рефус или тежина, исто така можете да го ставите во торбите или големите џебови на палтото, идеални за патување или службени патувања. `+Лесно За Прикажување Нашиот држач за пасош и држач за картички за вакцини е направен по нарачка за совршено да одговара и на вашиот пасош и на картичката за вакцина. Чувајте ги сите ваши основни патни документи чисти, организирани и безбедни на едно место. Ви овозможува брзо пристап до вашата патна документација и прикажување картичка за вакцинација ЦДЦ кога е потребно. €Материјал q нашиот пасош и држач за картички за вакцини combo е направен од стп кожа, мека, удобна во рака, водоотпорна и лесна за чистење.