ZSEDP Преносен хотелски заклучување на вратите брави самоодбрана на вратата за време на патувањето сместување врата за стоп за заклучување на вратата за безбедност ?
  • Неодамнешно

ZSEDP Преносен хотелски заклучување на вратите брави самоодбрана на вратата за време на патувањето сместување врата за стоп за заклучување

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесен и преносен : Преносното заклучување на вратата е доволно мало за да се вклопи во џеб или чанта Можете да го земете со вас без да заземате простор, обезбедувајќи ви самозаштита кога патувате. Совршен дизајн : Ова е роман и заклучување на вратата за патувања. Уредот за заклучување на вратата е фиксиран со конец, што е постабилно по инсталацијата. Преносното заклучување на вратата е изработена од 304 прецизни кастинг од не'рѓосувачки челик. Има подолг животен век и е потрајни од другите брави на вратите. Лесно за инсталирање : Заткачот на вратата од антитефтот може да се инсталира за неколку секунди без алатки, дури и ако некој друг го стави клучот надвор од просторијата, не е лесно да се преносни заклучување на вратата. Широка апликација : Бравите за патувања на вратите се погодни за семејства, хотели, училишта и други семејства, обезбедување заштита на безбедност за патници, студенти од колеџ, синглови, мајки дома, итн. Лесен и преносен : Преносот на заклучување на вратата е доволно мала за да се вклопи во А. Можете да го земете со вас без да заземате простор, да ви обезбеди самозаштита при патување. Преновиот уред за заклучување на вратата е фиксиран со навој, што е постабилно по инсталацијата. Преносот на заклучување на вратата е направена од 304 прецизни леани од не'рѓосувачки челик.