Подароци од Ханазин Бик за жени, подароци на Бик, подароци за роденден на Бик, подароци за Зодијак на Бик, Декорација на Бик, Подароци од Бик за мажи, подароци за астр?
  • Неодамнешно

Подароци од Ханазин Бик за жени, подароци на Бик, подароци за роденден на Бик, подароци за Зодијак на Бик, Декорација на Бик, Подароци од Бик

DEN 1529.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

♉ 【меко и удобно】 Ова ќебе е пријателско за кожа и удобно, двострана фланела, мека и мазна, со нежен допир ♉ 【Исклучителни и уникатни】 Прекрасно дизајнирани обрасци и стилски и уникатен изглед, тоа е одличен избор за подароци. ♉ 【Висок квалитет】 Оваа големина на ќебе е 50 "x60". Направено од висококвалитетни ткаенини, без боја и без лен, ова супер меко ќебе е многу топло и лесно. ♉ 【Подарок за соstвездието за Бик】 Може да биде совршен подарок за соstвездие за Бик и тоа е уникатен подарок за роденден за Тауру. ♉ 【Применлива сцена】 Погоден е за сите сезони и може да се користи во затворено и на отворено. Совршено е за летање на отворено, кампување, тросед, кревет и автомобил. Размислен подарок за соstвездието за Бик!. Мека и практична. Прекрасен изглед и уникатен дизајн на шема, кој може да привлече многу луѓе и е одличен избор за подароци.