ZLPOWER Преносни Фото Кабина Штанд Школка Selfie Lcd Екран Машина За IPad 12.9 Прилагодливи Photobooth Стан Далечински Управувач СО RGB LED Прстен Светлина И Лет Случај За Ipad Свадба Бо?
  • Неодамнешно

ZLPOWER Преносни Фото Кабина Штанд Школка Selfie Lcd Екран Машина За IPad 12.9 Прилагодливи Photobooth Стан Далечински Управувач СО RGB

DEN 304.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Она што го ПРАВИ ЗА IPAD PHOTO BOOTH ПЛАТФОРМА ВО ОГРОМНА ПОБАРУВАЧКА ● нашата фото кабина за забави прави неспоредливо видео искуство за вас, вашите клиенти и нивните гости на забавата Кабината на камерата доаѓа со прстенесто светло и контролер што може да поддржува за i Pad. Можете лесно да ги снимите вашите прекрасни моменти во сите правци, да ги споделите на социјалните платформи и да создадете неверојатни слики, видеа и видеа во живо. ?●ЗОШТО ДА КУПИТЕ ЗА IPAD ФОТО КАБИНА?Се предвидува дека пазарот за изнајмување штанд за фотографии ќе расте со стапка од над 10% годишно, ќе купи машина за штанд по прифатлива цена и ќе ја изнајми за двојно поголема цена од обичниот киоск за фото кабина. Барате да купите штанд за фотографии како инвестиција за вашиот бизнис за забави, бизнис со Диџеи или бизнис за планирање настани? Можност чека! Дополнувањето на вашата музичка услуга за реквизитите на ipad photo booth сигурно ќе ви помогне вашата часовна стапка вртоглаво да порасне!. ?●Фото Кабина Машина Со Софтвер За Партии Ја Нашиот софтвер-Led Art.Надградба фото кабина е дизајниран со 29 инчен лцд голем екран. До 29 стилови на репродукција со поделен екран, рекламниот софтвер поддржува компјутерска верзија, Вметнете USB флеш-уред и мобилна АПЛИКАЦИЈА за контрола на репродукцијата на реклами, сликите и видеата на мобилниот телефон може директно да се репродуцираат и прикажуваат на телото на екранот, рекламирањето игра поудобно и поефикасно. ?КОЈ ПАКЕТ ДА ГО ОДБЕРАМ?Ние нудиме два пакети за секој модел, ако сте ДИЏЕЈ, ФОТОГРАФ, ВИДЕОГРАФ или ПЛАНЕР НА НАСТАНИ, случајот со летот ќе направи да изгледате попрофесионално. Ако сте со буџет или штотуку започнувате бизнис, и куќиштето со саќе ќе го направи трикот. Можете да го изберете вистинскиот пакет врз основа на бројот на учесници. ?€Фото Кабина со Прстен Светло zlpower Преносни фото кабина прстен светлината ИМА RGB режим, три температура на бојата на владата може да се прилагоди, и постојат богати мешани бои режими за избор, што може целосно да ги задоволи потребите на различни сценарија. Поддржувачкиот далечински управувач може да го регулира светлото на прстенот, а работата е многу погодна. Покрај тоа, седиштето на прстенестата ламба има два методи за прилагодување на аголот пред и потоа, што може флексибилно да го прилагоди аголот на снимање. ?●ГАРАНЦИЈА дека обезбедуваме брза и безбедна испорака и 100% задоволителна услуга по продажбата.