LYLMLE LED LED светла за базен, 5,9 RGBW потопливи LED светла со далечински управувачи, трчајте до 40 часа, целосни водоотпорни магнетни подводни светла за надземни/вгрени базе?
  • Неодамнешно

LYLMLE LED LED светла за базен, 5,9 RGBW потопливи LED светла со далечински управувачи, трчајте до 40 часа, целосни водоотпорни магнетни

DEN 431.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

► [Силни светла на магнети со широки апликации] : надградени вградени супер магнети цврсто adsorb на сите метални површини лесно За разлика од потопните светла за вшмукување, опремената метална основа ви овозможува да ја залепите на која било површина и цврсто добро да ја држите оваа магнетна светлина. Инсталацијата трае само неколку минути и може лесно да се отстрани. Погоден за употреба со надземни базени, базени за вградување, бањи, топли кади, фонтани, тушеви, чамци и кампување итн. -Покорно полнење на батеријата што може да трае 35-40 часа под моќна осветленост по 3-4 часа целосно наполнета. Нема потреба често да ги заменувате батериите, да купувате еднаш и да уживате во постојана заштеда. ► [Поголема големина со ултра осветленост] : Опремена со 18 парчиња високо-ефикасни LED мониста RGBW, RGBW нуди поширок спектар на бои и посветла, дополнителните бели LED диоди овозможуваат пастелни бои и практично бело осветлување за темните области. Вклучувајќи RF далечински управувачи, лесни за промена на бои/режими и 3 режими на тајмер (2 H, 4 H, 6 H) за автоматски да ги исклучите светлата. Големина : 5,9 ”x 5,9 '' x 1 ''. ► [Наменето да трае неколку лета] : Нашите водоотпорни светла за бања усвоија дизајн на интегрален облик, а специјалната технологија обезбедува целосно водоотпорна. Направено од висококвалитетен ABS +PC материјал, доволно издржлив за да работи добро дури и на влажни и суви места. Нема потреба повеќе да се грижите за протекување, траат многу подолго од кога било досега. ► [Испорака и гаранција на пакетот] : getе добиете 1x потопливи LED светла за базени, 1x метална основа, 1x RF далечински управувач, 1x USB кабел, 1x лепак и 1x Упатство за корисникот.