UXCELL 3D печатач умираат пролет, 5 парчиња 18мм ОД 60мм долги спирално печат на светло за компресија на светло за компресија, калапи за умирање на електричен дел од 3Д печ?
  • Неодамнешно

UXCELL 3D печатач умираат пролет, 5 парчиња 18мм ОД 60мм долги спирално печат на светло за компресија на светло за компресија, калапи

DEN 968.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дијаметар на дупка (надворешен дијаметар) : 18мм/0,71 "; внатрешен дијаметар (толеранција +0,5мм) : 9мм/0,35"; Free Length : 60mm/236" (+/- 2mm); Max Compression Rate : 40%; Maximum Load : 422 N. Color : Blue; Load Type : Light Load; Material : Spring Steel; Surface Treatment : Spray Paint. Rectangular section, Дизајн на затворен крај. Спрингвите на умирање првенствено се користат во опрема за машини за умирање, за пластична инјекција 3Д електричен дел од печатачот. Изработено од пролетен челичен материјал, површината е сино обоена, не е лесна за 'рѓа и потрајни. Содржина на пакет : 5pcs x компресија Умре пролет. Правоаголен дел, дизајн на затворен крај. Спарите на умирање првенствено се користат во опрема за машини за умирање, за пластична инјекција 3Д електричен дел од печатачот. тежок товар) : жолта, сина, црвена, зелена, кафеава. Направена од пролетен челичен материјал, површината е сино обоена, не е лесна за 'рѓа, потрајно.