Жива Брада: Масло За Брада-Американско-Премиум Брада и Нега на Кожата Со Масло Од Јојоба - 1 фл. оз. - Чешање на Брадата и Олеснување На Сувата Кожа - Рачно Изработени С?
  • Неодамнешно

Жива Брада: Масло За Брада-Американско-Премиум Брада и Нега на Кожата Со Масло Од Јојоба - 1 фл. оз. - Чешање на Брадата и Олеснување

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НЕГУВАЈТЕ ЈА БРАДАТА и КОЖАТА СО АМЕРИКАНЕЦ : бидете транспортирани длабоко во шумата, седејќи покрај логорски оган и споделувајќи воени приказни со вашите браќа со овој профил на мирис на кедар, бор, ветивер и бергамот НАВЛАЖНЕТЕ, УСЛОВЕТЕ, СМИРЕТЕ : Рачно Изработени и измешани до совршенство, Нашите Масла за Брада лесно ќе се апсорбираат во вашата кожа и брада за длабока хидратација. Користете секојдневно за да помогнете во смирување и избегнување на чешање на брадата. ЦЕЛОСНО ПРИРОДНИ СОСТОЈКИ : Оптималниот раст на брадата бара вистински состојки кои не само што ја навлажнуваат, туку се и вистински добри за вашата кожа и косата на брадата. КОМПЛЕТИРАЈТЕ ГО КОМПЛЕТОТ ЗА РАСТ на БРАДАТА : Комбинирајте Го Нашето Масло За Брада со нашето Миење Брада, Путер за Брада, Четка За Брада За Коса Од Свиња и други производи за да можете да пораснете до вашиот целосен потенцијал.