Veemoon Robot vacume robotic vaccum мрзливо црна машина што мече USB вакуум автоматски чистач за чистење на роботи за чистење дома, полнење интелигентен робот робот роботски вакцин?
  • Неодамнешно

Veemoon Robot vacume robotic vaccum мрзливо црна машина што мече USB вакуум автоматски чистач за чистење на роботи за чистење дома, полнење интелигентен

DEN 621.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

6,8 см трупот, лесно да се премине на дното, почисто и поудобно Едно копче за почеток, притиснете го копчето за подигање, лесно и брзо за работа. Лесно апсорбирајте, коса, диња школка и други дневни остатоци од земја. Проблем со косата, без ликвидација, без проблеми, лесно може да се реши. Откријте ги гранулите и лесно отстранете го заедничкото ѓубре за домаќинството. Список на пакети 1 X за роботи Карактеристики - Едно копче за почеток, притиснете го копчето за подигање, лесно и брзо за да се работи за правосмукалка - Оценета моќност : 3 W чистач робот. - Работен напон : 3,7 V машина за зафаќање. - Лесно апсорбирање, коса, диња школка и други дневни остатоци од роботски робот - проблем, без ликвидација, без проблеми, лесен за решавање на автоматски чистач - опсег на зафаќање : 150m³. - Батерија : 1200m Ah. - 6,8 см трупот, лесно да се премине на дното, почисто и поудобен - материјал : пластика.