BWWNBY Држач За Камера, Прилагодлив Ретровизор За Мотоцикли, Држач за Монтирање На Автомобилски Седишта, За Камери За Дигитални Картички, Мини Единечни Камери, SLR Каме?
  • Неодамнешно

BWWNBY Држач За Камера, Прилагодлив Ретровизор За Мотоцикли, Држач за Монтирање На Автомобилски Седишта, За Камери За Дигитални

DEN 54.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Прилагодување со повеќе агли : оваа заграда поддржува прилагодување на ротација со повеќе јазли со повеќе агли, што може да ги задоволи вашите потреби за снимање Материјал : Изработен од СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и материјал од алуминиумска легура. Издржлив и анти-лизгање. Лесен за Употреба : Лесен за склопување и расклопување, филмот е нелизгачки и отпорен на удари, стабилно снимање, без треперење. Широка апликација : Погодна за повеќето камери, како што се камери за дигитални картички, мини единечни камери, SLR камери итн. Сферична Структура На Ракавот : структурата на сферичните ракави може да се прилагоди на различни агли по желба. Карактеристики : структура На Сферични ракави : структурата на сферичните ракави може да се прилагоди на различни агли по желба.Прилагодување со повеќе агли : оваа заграда поддржува прилагодување на ротација со повеќе јазли со повеќе агли, што може да ги задоволи вашите потреби за снимање.Материјал : Изработен од СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и материјал од алуминиумска легура. Издржлив и анти-лизгање.Лесен за употреба : Лесен за склопување и расклопување, филмот е нелизгачки и отпорен на удари, стабилно снимање, без треперење.Широка примена : Погоден за повеќето камери, како што се камери за дигитални картички, мини единечни камери, SLR камери итн.Спецификации : Материјал : алуминиумска легура, Абсколор : Црна Големина : (Приближно) Стандарден модел : Дијаметар : 2,1 см/0,83 инчи, Должина : 16,3 см/6,42 инчи Издолжени : Дијаметар : 2,5 см/0,98 имнч, Должина : 22 см/8,66 инчи Ширина : 4 см/1,57 инчи : А(стандардна верзија заграда), Б(Стандардна верзија заграда + Ротирачки Држач за Мобилен Телефон + Мрежа за мобилни Телефони), Ц(Продолжена Заграда), Д(продолжена Заграда + ротирачки држач за мобилен телефон + мрежа за мобилни телефони)вклучен пакет : 1pc xstandard Верзија Заграда 1pc xstandard заграда за верзија, 1pc x ротирачки држач за мобилен телефон, 1pc x мобилна телефонска Мрежа1pc xxtended заграда 1pc X Продолжен држач, 1pc X ротирачки држач држач за мобилен телефон, 1pc X Мобилна телефонска Мрежа : 1.