Кутија за складирање, Тркалезен Двослоен Држач За Дрвена Торта Со Метална Рачка Послужавник За Маса За Десерт Кекси За Прикажување Решетка За Роденденска Свадба П?
  • Неодамнешно

Кутија за складирање, Тркалезен Двослоен Држач За Дрвена Торта Со Метална Рачка Послужавник За Маса За Десерт Кекси За Прикажување

DEN 864.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Исто така, дури и ако немате простор да ги скриете пластичните торби за складирање во гаражи, плакари и шкафови, без грижи Издржлив и доволно стабилен за држење десерт за кекси, стабилна основа, безбедна и сигурна употреба, добро мерење, силно и издржливо. Едноставен држач за торта со мазни линии и текстура, извонредни детали, лесен за употреба и инсталирање,погоден за секоја декорација на домот. Се користи за прикажување колачи, кекси, бонбони, колачиња, мафини, колачи и сите други десерти. Погоден за сите видови настани и забави како што се чајна забава, тушеви за бебиња, дипломирање, свадби, Божиќ, денот на благодарноста или за домашен декор. Исто така, дури и ако немате простор да ги скриете пластичните торби за складирање во гаражи, плакари и шкафови, без грижи. Издржлив и доволно стабилен за држење десерт за кекси, стабилна основа, безбедна и сигурна употреба, добро мерење, силно и издржливо. Едноставен држач за торта со мазни линии и текстура, извонредни детали, лесен за употреба и инсталирање,погоден за секоја декорација на домот.