Sennycat анти-кражба на видео-врата монтирање компатибилен со видео-врата 1/2/3/3 плус/4/2020/2021, прилагодлива додатоци за држач за држачи за држач за клинови за монтирање бе?
  • Неодамнешно

Sennycat анти-кражба на видео-врата монтирање компатибилен со видео-врата 1/2/3/3 плус/4/2020/2021, прилагодлива додатоци за држач за

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 : солиден и издржлив : монтирање на вратата на прстенот без вежба направена од здрав метален материјал; Тоа е ветровито, изобилство и изолирано и погодно за каква било клима Дизајн на кражба 2 ANTI-кражба : Користете силен зацврстен челичен лим за покривање на кражба, привлечно-очигледно, додека сè уште ја одржувате естетиката на самата врата. 3 : Лесна инсталација : Преносно, без дупчење, многу едноставна инсталација, може да се заврши без премногу чекори. 4 : Применлива врата : Одговара за внатрешната врата за вртење и на надворешната врата за замав, дебелината на вратата мора да биде во 1. Можете да го прилагодите фиксниот клип сам според дебелината на вашата врата. 1 : солиден и издржлив : монтирање на вратата на прстенот без вежба направена од здрав метален материјал; Тоа е ветровито, изобилство и изолирано и погодно за каква било клима. Дизајн на кражба 2 ANTI-кражба : Користете силен зацврстен челичен лим за покривање на кражба, привлечно-очигледно, додека сè уште ја одржувате естетиката на самата врата. 3 : Лесна инсталација : Преносно, без дупчење, многу едноставна инсталација, може да се заврши без премногу чекори.