Комплет за часовникот Fyeta DIY Дигитален цевка Време на температура на температура Датум на приказ на англиски јазик Време на глас ноќ Светло DIY Електронски комплет з?
  • Неодамнешно

Комплет за часовникот Fyeta DIY Дигитален цевка Време на температура на температура Датум на приказ на англиски јазик Време на глас

DEN 1560.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дигитална цевка LED боја : зелена Функција на часовникот : Функција за време на време на глас, функција за време на време на време на време, прикажување на температурата (корекција), будилник, ноќно светло, автоматско прилагодување на осветленоста, приказ на датум, дисплеј во недела, меморија за напојување. Микрокомпјутер со единечни чипови : STC15 W408 AS DIP-28, часовник IC : DS1302 DIP-8.32867 Hz Кристален осцилатор, батерија на копче CR1220 со функција за исклучување на меморијата, USB Влез за напојување. Упатство : Производот содржи прирачник за хартија. Скенирајте го QR -кодот на прирачникот за да го внесете веб -прирачникот, вклучувајќи детални дијаграми на чекор за заварување и видеа за чекор за заварување и упатства за поставување на часовникот. Ресетирање : Притиснете и задржете 3 копчиња во исто време 5 секунди, а потоа се прикажува 12 : 00 часот, а ресетирањето е успешно. (Стандардно е да ги исклучите функциите на гласот и алармот). Широко користени во училиштата за да им помогнат на учениците да научат основни механички и електронски вештини. Преку анализата на колото, да го разберат принципот на работа на колото, да научат да тренираат електронски вештини, обука за заварување. Дигитална цевка LED боја : зелена. Функција на часовникот : Функција за време на време на глас, функција за време на време на време на време, прикажување на температурата (корекција), будилник, ноќно светло, автоматско прилагодување на осветленоста, приказ на датум, дисплеј во недела, меморија за напојување. Микрокомпјутер со единечни чипови : STC15 W408 AS DIP-28, часовник IC : DS1302 DIP-8.32867 Hz Кристален осцилатор, батерија на копче CR1220 со функција за исклучување на меморијата, USB Влез за напојување. Упатство : Производот содржи прирачник за хартија. Скенирајте го QR -кодот на прирачникот за да го внесете веб -прирачникот, вклучувајќи детални дијаграми на чекор за заварување и видеа за чекор за заварување и упатства за поставување на часовникот. Ресетирање : Притиснете и задржете 3 копчиња во исто време 5 секунди, а потоа се прикажува 12 : 00 часот, а ресетирањето е успешно. (Стандардно е да ги исклучите функциите на гласот и алармот). Широко користени во училиштата за да им помогнат на учениците да научат основни механички и електронски вештини. Преку анализата на колото, да го разберат принципот на работа на колото, да научат да тренираат електронски вештини, обука за заварување. Ресетирање : Притиснете и задржете 3 копчиња во исто време за 5 секунди, а потоа се прикажува 12 : 00 часот, а ресетирањето е успешно. (Стандардно е да ги исклучите функциите на гласот и алармот) 2. Поставете време, часовник за аларм, час за час. Прилагодете го „час“ : Притиснете го копчето за функција (трепкање на цевката на час и втората трепка), притиснете го копчето Плус за да го измените „Часот“; б.