FtVogue ET8198DE Дигитален мултиметар на екранот на допир со функција на англиски јазик за гласовна контрола на големиот екран Интелигентно мерење, мултиметар, мултимета?
  • Неодамнешно

FtVogue ET8198DE Дигитален мултиметар на екранот на допир со функција на англиски јазик за гласовна контрола на големиот екран Интелигентно мерење,

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Автоматско идентификување : напон на AC и DC, отпорност и исклучен сигнал може директно да се мерат и автоматски да се идентификуваат, со што операцијата е поефикасна и сигурна Автоматско идентификување : напон на AC и DC, отпорност и исклучен сигнал може директно да се мерат и автоматски да се идентификуваат, со што операцијата е поефикасна и сигурна. Гласовна контрола : Дигиталниот мултиметар има функција за гласовна контрола и можете да добиете одговор и да направите мерење со издавање команди до мултиметарот. Параметри : Максимален приказ : 5999 (3 5/6) цифри Автоматски приказ на поларитет; Метод на мерење : Двојна интегрална конверзија на Д; Стапка на земање мостри : околу 3 пати во секунда; Над опсег на приказ : Највисоката цифра покажува 0 L. Услуга по продажба : Ако има какви било прашања од вашите нарачки, Ве молиме слободно контактирајте со нас преку е-пошта, ние ќе се вратиме што е можно поскоро!. Индустриски материјали за инструменти со инструменти и детектори мултиметар. Автоматско идентификување : напон на AC и DC, отпорност и исклучен сигнал може директно да се мерат и автоматски да се идентификуваат, со што операцијата е поефикасна и сигурна. Автоматско идентификување : напон на AC и DC, отпорност и исклучен сигнал може директно да се мерат и автоматски да се идентификуваат, со што операцијата е поефикасна и сигурна. Гласовна контрола : Дигиталниот мултиметар има функција за гласовна контрола и можете да добиете одговор и да направите мерење со издавање команди до мултиметарот. Параметри : Максимален приказ : 5999 (3 5/6) цифри Автоматски приказ на поларитет; Метод на мерење : Двојна интегрална конверзија на Д; Стапка на земање мостри : околу 3 пати во секунда; Над опсег на приказ : Највисоката цифра покажува 0 L.

Item Type:
Digital Multimeter
Product Model:
ET8198DE
Maximum Display:
5999 (3 5/6) digits automatic polarity display
Measurement Method:
Double integral A D conversion
Sampling Rate:
About 3 times per second
Over Range Display:
The highest digit shows 0L
Working Environment:
0-40℃
Relative Humidity: