2 Пакет 3 Приклучок За Приклучок За Приклучок За Приклучок, Излез ЗА Приклучок ЗА Светлосен Приклучок ОЗКСО Е26, Адаптер За Приклучок За Поларизирана Светлина, Сијал?
  • Неодамнешно

2 Пакет 3 Приклучок За Приклучок За Приклучок За Приклучок, Излез ЗА Приклучок ЗА Светлосен Приклучок ОЗКСО Е26, Адаптер За Приклучок За Поларизирана

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[ Нов Ozzkso Надграден 3 Приклучок За Приклучок] - овој добро функционален штекер за светло може да го подели вашиот стандарден штекер на 2 поларизиран штекер и 1 приклучок за сијалица, оставете ги вашите приклучоци за светло да бидат целосно искористени Дизајнот со 3 краци може да поддржува 2 огради и 3 огради, што има поширок опсег на примена од приклучокот за светло со 2 огради за приклучок за приклучок. [Побезбеден Материјал И Поларизиран Дизајн] - адаптерот За излез На штекерот Е26/Е27 е изработен од цврст и отпорен на топлина до165 € PBT, а поларизираниот дизајн прави поширок рез поврзете ги неутралните жици и тесниот столб поврзете ги жешките жици, што му овозможува на адаптерот на штекерот постојано да пренесува струја за да обезбеди безбедна употреба. [Задоволете ги вашите електрични потреби] - кога нема достапен дополнителен приклучок, можете само да го приклучите овој адаптер за штекер на сијалицата на приклучок за светло и ќе добиете два приклучоци над вашата сијалица. Овој излез на сијалицата може да се користи за да добиете напојување за вас балкон, трем, отворач на гаражни врати, напојување на системот за безбедносна камера на влезната врата, ѕвонче на вратата, украсни празнични светла За Божиќ или Ноќта на Вештерките.