20 Парчиња Геј Гордост Куче Бандана Шамија За Миленичиња Што Се Перат Кучешки Триаголник Лигавчиња Шамрок Шалови ЗА Миленичиња Лгбт Прилагодлив Марамче За Миленич?
  • Неодамнешно

20 Парчиња Геј Гордост Куче Бандана Шамија За Миленичиња Што Се Перат Кучешки Триаголник Лигавчиња Шамрок Шалови ЗА Миленичиња Лгбт

DEN 1160.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

20 Стилови : пакетот содржи 20 парчиња бандани за кучиња во различни модели, доволно количество за вашето домашно милениче да носи и замени; Убави подароци за семејства или пријатели кои чуваат миленичиња Сигурен и дише : овие лигавчиња за кучиња се направени од полиестер со добра дишење, удобни за допир и не се лесни за бледнеење, може да се нанесуваат долго време, да им донесат меко искуство на носење на домашните миленици. Подобрување на празнични вибрации : геј гордост куче триаголник бандани се полни со класични елементи на геј гордост вклучувајќи виножито, љубов, срце и така натаму, помагајќи да се создаде радосна атмосфера. Прилагодлива големина : лигавчињата од бандана се приближно. 64 х 43 х 43 см/ 25 х 17 х 17 инчи, може да се прилагоди според реалните потреби, погодни за употреба на мали до големи мачки и кучиња, како што се лабрадор, боксер, Јоркширски териер, доберман, дакел, германско овчарско куче итн.