2023 Најновиот инфлатор на гуми, преносен компресор за воздух - брза инфлација на воздушна пумпа за гуми за автомобили со дигитален дисплеј, LED светло, функција за авт?
  • Неодамнешно

2023 Најновиот инфлатор на гуми, преносен компресор за воздух - брза инфлација на воздушна пумпа за гуми за автомобили со дигитален

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Брзо надувување и лесно работење - компресорот за воздух во гума на автомобили може да ги надува вашите гуми за автомобили за многу краток временски период Вклучете го во излезот за напојување со 12 V на вашиот автомобил и поврзете го стеблото на вентилот со вентилот за гуми. Притиснете го прекинувачот и ќе ја заврши целата работа за вас. Овозможува одлично решение за итни случаи на патот. ? Прецизен притисок на гумите и автоматска станица - компресорот на воздухот е опремен со чип со голема прецизност што ја подобрува точноста на откривање на притисокот на гумите до 0,5 psi. Притисокот на гумите може да се постави, а по достигнувањето на поставената вредност, автоматска станица. Заштедете време и напор. ? HD дигитален дисплеј - Оваа пумпа за автомобили е опремена со дигитален LCD дисплеј со висока дефиниција за да ви даде појасна слика за притисокот на гумите. Нема потреба да престанете да надувувате, можете да го проверите притисокот на гумите на вашиот автомобил во кое било време и каде било. ? LED осветлување за ноќно време-Да се ​​биде соодветно решение за работно време на надувување на ноќно време, пумпата за електричен воздух доаѓа со функција за осветлување на LED за да ги поддржи вашите потреби за надувување во животната средина со слаба осветленост. ? Повеќекратни намени - Пумпата за гуми е опремена со 3 дополнителни млазници покрај оригиналот. Поширок опсег на примена за покривање на различни потреби, вклучувајќи компактен или среден седан, SUV, ATV, велосипед, мотоцикли, душек за воздух, надуени чамци, топки. ? Шопинг без вознемиреност - секој детал од секој производ е подготвен со loveубов и грижа, што го прави совршен избор за подароци за пријателите и семејството. Производите се уредно спакувани и се проверуваат квалитетно пред испорака. Меѓутоа, ако доживеете проблеми со нашите производи, ние ќе вложиме максимални напори да се осигураме дека имате добро искуство за купување. ? Брзо надувување и лесно работење - компресорот за воздух во гума на автомобили може да ги надува вашите гуми за автомобили за многу краток временски период. Вклучете го во излезот за напојување со 12 V на вашиот автомобил и поврзете го стеблото на вентилот со вентилот за гуми. Притиснете го прекинувачот и ќе ја заврши целата работа за вас. Овозможува одлично решение за итни случаи на патот. ? Прецизен притисок на гумите и автоматска станица - компресорот на воздухот е опремен со чип со голема прецизност што ја подобрува точноста на откривање на притисокот на гумите до 0,5 psi.