Вентила за притисок на притисок 1 парчиња Преносна пумпа за итни случаи во тупата за возење велосипед практичен Шредер диоксид се вклопува во јаглерод бргу и висок?
  • Неодамнешно

Вентила за притисок на притисок 1 парчиња Преносна пумпа за итни случаи во тупата за возење велосипед практичен Шредер диоксид се вклопува

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Алуминиумска легура И велосипедски вентили за велосипеди Schrader, прирачник за транспорт CO2 надувување за велосипеди- со фино изработка, не е лесен за носење и солза, многу практично во употреба. Додаток за возење велосипед- корисен преносен надувување со вас, вашиот велосипедизам ќе биде повеќе олеснет. Пумпа за гуми за велосипеди- метал со висок квалитет ја прави оваа пумпа CO2 дополнителна додека компактната големина овозможува лесно складирање. Инфлатор на велосипед- направен од врвен материјал, така што може да се користи за некое време. Надувување за итни случаи за гуми- Овој инфлатор е да се користи, давајќи ви многу погодност. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на инфлатор - Материјал : Алуминиумска легура мини -пумпа за воздух. - Овој инфлатор е да се користи, давајќи ви многу погодност за итни случаи во гума. - Големина : Околу 10.18inch и Schrader Bike Valves Manual Transport CO2 Infire Tire Inflator. - Пумпата за велосипеди е доволно мала за лесно да се вклопи во вашата пумпа за велосипедски велосипед.