Yfgotfy автомобил/велосипед/кошаркарска пумпа за воздушна пумпа за надувување со дигитален мерач, 4 режими PSI, BAR, KPA, KG/CM2 COMPRESS AIR COMPRESS PORTABLE ELECTRATIBLE PUMP со LED светло за итни с?
  • Неодамнешно

Yfgotfy автомобил/велосипед/кошаркарска пумпа за воздушна пумпа за надувување со дигитален мерач, 4 режими PSI, BAR, KPA, KG/CM2

DEN 1248.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Разновиден компресор на воздухот со паметно надувување, мониторинг на притисок, автоматско исклучување, 4 прилагодливи единици за притисок и функции на фенерче Автоматски исклучете го : Пумпата за паметни воздух автоматски ќе престане да се надувува кога ќе се постигне посакуваниот притисок на гумите. Со LED екран со осветлување на позадинско осветлување за лесно следење и читање на притисокот во гумата во реално време. 4 Единици за префрлување на притисок за индивидуални потреби, 1bar = 100kpa = 14,5psi = 1,02 kg / cm2, max 120psi. 3-годишна гаранција понудена само од поддршката на YFGotfy. Разновиден компресор на воздухот со паметно надувување, мониторинг на притисок, автоматско исклучување, 4 прилагодливи единици за притисок и функции на фенерче. Автоматски исклучете го : Пумпата за паметни воздух автоматски ќе престане да се надувува кога ќе се постигне посакуваниот притисок на гумите. Со LED екран со осветлување на позадинско осветлување за лесно следење и читање на притисокот во гумата во реално време. 4 Единици за префрлување на притисок за индивидуални потреби, 1bar = 100kpa = 14,5psi = 1,02 kg / cm2, max 120psi. 3-годишна гаранција понудена само од поддршката на YFGotfy. Функција за надувување : Со максимален притисок на воздухот од 120psi, компресорот на воздухот може да обезбеди моќен надуен воздух за празната гума или топка; Брз, практичен и удобен. Лесно за работа : Усвојување чип за притисок на гуми, пумпата за надувување поддржува поставување на еден клуч, автоматски престанете да работите кога е полна. Мерач на притисок на LED на екранот : Јасен дигитален екран е погоден за корисниците да ги прилагодат податоците за поставување на притисок.