Пластичен ланец Besportble 10 парчиња ланец за влечење на гуми за автомобили што не е во патент со патент, алатка за итни случаи, алатка за снег, ланец на гуми за гуми за па?
  • Неодамнешно

Пластичен ланец Besportble 10 парчиња ланец за влечење на гуми за автомобили што не е во патент со патент, алатка за итни случаи,

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Површината на натпреварот на анти-лизгачкиот ланец на гуми за автомобили ги зголемува некои точки за да се спречи лизгањето на ланецот против лизгање на автомобилот во возењето Усвојување на премиум пластичен материјал, безбеден и издржлив. Вашиот автомобил ќе добие поголема влечење во лоша ситуација. Со овој ланец на гуми, тоа ќе обезбеди многу поголема безбедност за вас, вашето семејство и вашиот автомобил. Работете добро и имате високи перформанси без разлика дали сте заглавени во песок, кал, снег, мраз, искачување или други итни ситуации. Професионален и практичен дизајн со убав изглед, лесен за носење и употреба. Поштенски врски. Поштенски врски. Лесно за инсталирање, добри перформанси против лизгање, отпорност на абење, точка за омекнување висока, апсорпција на шок и тишина.Фајтс-боја : портокалова материјал : најлон-големина : 93.