XTOOL TP150 TPMS ALLEATER ALLESS 2023 Најновата верзија, ресетирање на светлината на притисокот во гумите, сите активирање/relern за универзални сензори, само XTOOL TS100 сензори за програ?
  • Неодамнешно

XTOOL TP150 TPMS ALLEATER ALLESS 2023 Најновата верзија, ресетирање на светлината на притисокот во гумите, сите активирање/relern за универзални

DEN 2384.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Добијте ја оваа преносна алатка за услуги на TPMS за да ги одржувате вашите гуми за да останете безбедни на патот : ќе можете да го следите и поправите системот за притисок на гумите, да го проверите притисокот на гумите, температурата на воздухот, траењето на батеријата, да ги прочитате сензорите за читање, читањето/чистите DTC, DTC, DTC, Ресетирајте ги TPMS за да го исклучите светлото за предупредување, активирајте / програмата / relern сензорите по заменувањето на сензорите, итн Со широко покритие на возилото и бесплатни ажурирања за живот, што ќе го задржи TP150 ажуриран и подготвен да ги задоволи вашите потреби. Активирајте/активирајте ги сите сензори и проверете го статусот на сензорите : Широката компатибилност го прави одличен додаток на вашата алатка. Можете да ги активирате сите OEM/Universal TPMS сензори, да ги следите статусот на сензорите вклучува идентификација на сензорот, притисок, температура, напон по заменувањето на сензорите. Ослободете ги сите сензори : Компатибилен со сите OEM и универзални TPMS сензори, и со режим за учење статички и OBD, ви овозможуваат брзо да ги преиспитате сензорите откако ќе ги замените или ротирате вашите гуми за да земете точни читања на тековниот притисок на гумите. Програминг за програмирање XTool TS100 само : XTool TS100 (пакет не е вклучен) сензори за двојна фреквенција (315 & 433 MHz) што ги опфаќа 99% возилото и моделите на американските домашни, азиски и европски, што во голема мерка ја намалува инвестицијата за инвентар на сензорите за канали/автоматско Продавница. И TP150 доаѓа со 4 режими на програмирање вклучуваат : Автоматски генерација на лична карта, рачно за влез, копирање на лична карта преку активирање, копирање на лична карта преку OBD, ефикасно подобрување на ефикасноста на инсталацијата. Брза дијагностицирање на TPMS за читање/расчистување на DTCS & RESET TPMS Предупредување светло : TP150 TPMS алатка за скенирање брзо лоцирајте ги проблемите поврзани со TPMS, дефлацијата во гумите, итн., Проверете го притисокот, температурата и здравјето на батеријата, кои се неопходни за да се измери состојбата на возилото и осигурете се дека е безбедно да се вози. Идентификувајте го неисправниот сензор пред да ги замените сензорите, да го ресетирате TPMS за да го исклучите светлината и чистата ДТЦ, да ви овозможи да го поправите системот од вашата удобност и да заштедите $ $ $/ време на патување во продавницата. Редовен режим и режим за почетници. Работете и на сензорите 315 MHz и 433 MHz (сензори што не се вклучени). Дијагностика на TPMS : Прочитајте/јасни ДТЦ, видете ги дефинициите на DTCS. Проверете го статусот на сензорот. Ресетирајте ја светло за предупредување за TPMS. Активирајте ги сите сензори за притисок на гумите. Сензор за притисок на гуми за активирање. Програма XTool TS100 сензори. Поддржува програмирање до 8 сензори истовремено. Ослободете ги сите сензори за притисок на гумите.