Yqjymfz тешка тарпаулин тарпаулин покритие за мебел за внатрешен двор од дрво - тешка должност со громити 500 g m² дебела 0,45мм тарпаулин тешка 2mx2m
  • Неодамнешно

Yqjymfz тешка тарпаулин тарпаулин покритие за мебел за внатрешен двор од дрво - тешка должност со громити 500 g m² дебела 0,45мм

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☞ Белешка-Големината се мери со рака, ќе има мала разлика во големината, ве молиме погледнете го вистинскиот предмет, времето за испорака 10-25 дена ☞ Идеално за кампување листови, засолништа, риболов за сè што треба да се заштити од сурово време, може да покрива предмети во вашата градина или поле. Може да се користи како покритие за приколки, автомобили, чамци, велосипеди и каравани кога не е во употреба. ☞ Ве молиме, забележете дека големината на завршувањето е малку пократка од големината на намалувањето како што се рекламира, поради преклопувањето на работ, се склопува до компактна големина за лесно складирање на мали простори или во ранци. ☞ Овие тарпалини се доказ за гниење, мувла и смалување, лесен за ракување и транспорт заради лесен материјал. ☞ Материјал-Полистер, растојание од громи-1 м, дијаметар на громите-1,2 см. Дебелина-0,45мм. Ве молиме Забележете : Вистинската големина на тарпаулин ќе биде 10 см помала од описот на веб -страницата. ДЕСПЦЕКТ : ТАРПАУЛИН СО ГОЛЕМО ГОЛЕМО ГОЛЕМО СЛЕДЕН ЗА МАКСИЈАЛНА ФЛЕКСИБНОСТ И ПОВЕЕ, РАБОТНИК ЗА РАБОТНИК , Машинско покритие, крошна, кампување, засолништа, заштитник на ветер, wallид за приватност, пикник -душек, штит за боја, покритие со брод, риболов, покритие на базен, каравани и многу повеќе.

Material:
Polyester Tarp
Weight:
500 G/M2
Thickness:
0.45Mm
Grommets Distance:
1 M
Grommets Diameter:
1.2 cm
Note:
Note:
the Size is Measured by Hand, There Will Be a Slight Difference in Size, Please Refer to the Actual Object, Delivery Time 10-25 Days.
After Receiving the Product, There May Be a Little Taste of Glue and Ventilation Outside.:
Realistic Shooting, Shooting Lights, Display Effects and Personal Opinions and Other Factors Will Produce a Certain Color, Please Prevail in Kind:
If You Have Any Questions, Please Contact Us Immediately :