HSCGIN FRAME COUNT 50PCS Сребрен метал свиткан лак облик на слика Слика Огледало на огледало Фото рамка Турнбатони со завртки од 50pcs ротирачки заклучување на копчето за заклу?
  • Неодамнешно

HSCGIN FRAME COUNT 50PCS Сребрен метал свиткан лак облик на слика Слика Огледало на огледало Фото рамка Турнбатони со завртки од 50pcs ротирачки

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нема потреба да вежбате дупки, само затегнете ги копчињата на рамката за фотографии со завртки Завртките за монтирање се вклучени овде. Копчињата и завртките за вртење на рамката се изработени од висококвалитетен метал, кој е здрав и издржлив, електрополнет и добра отпорност на абење. Willе добиете вкупно 50 копчиња за вртење на рамки и 50 завртки, кои се доволни и добро комбинирани, и можете да ги обесувате вашите фотографии или слики на wallидот или полицата. Забележете дека при затегнување на завртките, завртките треба да бидат нормални на површината на рамката. Нема потреба да вежбате дупки, само затегнете ги копчињата на рамката за фотографии со завртки. При затегнување на завртките, завртките треба да бидат нормални на површината на рамката. Завртките за монтирање се вклучени овде. Нема потреба да вежбате дупки, само затегнете ги копчињата на рамката за фотографии со завртки. Завртките за монтирање се вклучени овде. Копчињата и завртките за вртење на рамката се изработени од висококвалитетен метал, кој е здрав и издржлив, електрополнет и добра отпорност на абење. Willе добиете вкупно 50 копчиња за вртење на рамки и 50 завртки, кои се доволни и добро комбинирани, и можете да ги обесувате вашите фотографии или слики на wallидот или полицата. Забележете дека при затегнување на завртките, завртките треба да бидат нормални на површината на рамката. Нема потреба да вежбате дупки, само затегнете ги копчињата на рамката за фотографии со завртки. При затегнување на завртките, завртките треба да бидат нормални на површината на рамката.