Копчиња За Облик на жаба,4 Парчиња Легура На Цинк Бели Кабинети За Кристал Копче За Врата Тема За Инсекти Рачка За Влечење Дупка За Дневна Соба Спална Соба Бања Кујн?
  • Неодамнешно

Копчиња За Облик на жаба,4 Парчиња Легура На Цинк Бели Кабинети За Кристал Копче За Врата Тема За Инсекти Рачка За Влечење Дупка За Дневна Соба

DEN 179.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Материјал } Висококвалитетна легура на цинк и кристално стакло - Големина Прибл.5 см*4,5 см см/1,96"*1,77". ① Разноврсни Копчиња Овие шармантни и прекрасни копчиња за влечење се одлични замени за скршени копчиња за влечење на постојните кабинети. Тие можат да се користат во кабинет, гардероба, плакар, шкаф, комода, фиока и други парчиња мебел. } Елегантен Изглед } Креативни И убави копчиња за влечење дизајнирани од жаба, вградени со јасни пенливи кристали, елегантни и привлечни, можат да го оживеат вашиот мебел и да донесат нов во вашата куќа. Quackge Вклучува 8 парчиња копчиња на вратата на кабинетот, а вклучени се и завртки за монтирање. Лесен и брз за инсталирање. ● Материјал } Висококвалитетна легура на цинк и кристално стакло. - Големина Прибл.5 см*4,5 см см/1,96"*1,77". ① Разноврсни Копчиња Овие шармантни и прекрасни копчиња за влечење се одлични замени за скршени копчиња за влечење на постојните кабинети. Тие можат да се користат во кабинет, гардероба, плакар, шкаф, комода, фиока и други парчиња мебел. } Елегантен Изглед } Креативни И убави копчиња за влечење дизајнирани од жаба, вградени со јасни пенливи кристали, елегантни и привлечни, можат да го оживеат вашиот мебел и да донесат нов во вашата куќа. Quackge Вклучува 8 парчиња копчиња на вратата на кабинетот, а вклучени се и завртки за монтирање. Лесен и брз за инсталирање. Quick REVIEW : quiterable Изработен Од висококвалитетна легура на цинк и материјал од кристално стакло, цврст и издржлив за употреба. - Големина Прибл.5 см*4,5 см см/1,96"*1,77".