SWZHAI 2PCS клучни брави на HASP, 3 инчи за вртење на копчето за заклучување на вратата, брави со заклучување на вратата, заклучување на заклучување од не'рѓосувачки челик, ?
  • Неодамнешно

SWZHAI 2PCS клучни брави на HASP, 3 инчи за вртење на копчето за заклучување на вратата, брави со заклучување на вратата, заклучување

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Пакетот вклучува】 2 x 3 "Заклучени брави со HASP со клуч Секоја тастатура за заклучување HASP големина : 3,14" x 1.26 " / 80 x 32mm (L x W); Големина на основата на заклучување : 1,4" x 1.2 "x 1,2" / 35 x 30 x 30мм (L x W x H). 【Материјал со висок квалитет】 Клучениот заклучок за заклучување е изработен од висококвалитетна легура на цинк, што е цврста и издржлива. Тој е многу погоден за заклучување на вратите, орманите, кутиите со алатки, шкафчиња, итн. За да се заштитат разни мали предмети. 【Лесно за инсталирање】 Вклучените завртки за монтирање ви овозможуваат брзо да го инсталирате заклучувањето на тастатурата. Кога бравата HASP е затворена, фиксните завртки се скриени за да се спречи заклучувањето на клучот да се расклопи од другите и да се заштити безбедноста на вашите важни артикли и документи. 【Заштитете ја вашата приватност】 Завршените брави за HASP се многу погодни за инсталирање на местото што треба да се заклучи, да ги заштитите вашите статии, имот и приватност од повреда и да ја заштитите безбедноста на вашите статии и имот. 【Висококвалитетна основа за заклучување на основата : 1,4 "x 1,2" x 1,2 " / 35 x 30 x 30мм (L x w x h). 【Висок квалитет на материјал】 Клучениот заклучок за заклучување е изработен од висококвалитетна легура на цинк, што е цврсто и издржлив. Тој е многу погоден за заклучување на вратите, орманите, кутиите со алатки, шкафчиња, итн. За да се заштитат разни мали предмети. 【Лесно за инсталирање】 Вклучените завртки за монтирање ви овозможуваат брзо да го инсталирате заклучувањето на тастатурата. Кога ќе се затвори бравата HASP. , фиксните завртки се скриени за да се спречи заклучувањето на клучот да биде расклопено од другите и да се заштити безбедноста на вашите важни артикли и документи.