Повлеки од фиока за кожа на лереати, 6 пакувања се рачки од кабинет со пакувања 3,7 инчи анти-колукција влечење и рачки за кујнски кабинет хардвер, кожни влечења за фу?
  • Неодамнешно

Повлеки од фиока за кожа на лереати, 6 пакувања се рачки од кабинет со пакувања 3,7 инчи анти-колукција влечење и рачки за кујнски

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Faux Faux Cabinate Cubbate се повлекува : Направено од кожна кожа, многу мека на допир, изгледа многу уникатно, дополнителните детали што ги носи во просторијата Големина на прилагодување : 3,7 "Центар за дупки, должина x Ширина - 5,5" x 0,9 ", дебела 2,5 мм. Прилагодливо растојание на дупката, вклопување до дупка до дупка помеѓу 3,5" и 4. Лесно за инсталирање : Доаѓа со завртки од 0,8" (22мм) , одговара на дрвени табли до 0,7 "(18мм). Само ставете над отворите и заврткајте ги во завртките. Анти-колонирање : Faux кожа влече додајте ја грубоста, но мекост, без повреди кога колената и глуждовите ги допираат, не мора да се грижите за тоа, не мора да се грижите за Твоите влегуваат во рачките на овие фиоки во ходникот. Широк спектар на примена : Поставете ги различните големини на претходно дупчените дупки и го постигнавте изгледот што го баравте. Одлично за фиока, кабинет, фустан, врата од плакарот, шкаф, итн. Лереати кожа Повлеки за фиоки, 6 пакувања кабинети се рачки против колција на вратата и се ракува со хардвер за кујнски кабинет, кожни влечења за фустани, плакарот, шкаф. Спецификација : Име на производот : влечење на фиоки. Материјал : faux кожа. Боја : црна, сива, каки, ​​кафеава.