држач за тоалетна ролна, држач за тоалетна хартија, Држач За Тоалетна Хартија Самолеплив Држач За Ролна За Тоалет Ретро Индустриски Држач За Ткиво Со Јаже Држач За ?
  • Неодамнешно

држач за тоалетна ролна, држач за тоалетна хартија, Држач За Тоалетна Хартија Самолеплив Држач За Ролна За Тоалет Ретро Индустриски Држач

DEN 708.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Декорација во боемски Стил : Едноставен, елегантен дизајн, рачно изработен, овој совршен држач за тоалетна хартија додава практичност во вашата бања без да го зголеми чувството на хаос во просторот, значително да го подобри ентериерот ретро иesетика, еколошки стил на декорација, погоден за внатрешна декорација ● Класичен Стил : Едноставен и елегантен дизајн, рачно изработен, овој прекрасен држач за тоалетна хартија додава функционалност на просторот во вашата бања. ● Дизајн Во стилот на земјата : Погоден за повеќето украси за бања и за создавање природен и рустикален стил. Дрвениот држач за крпи е одличен подарок за свадба, загревање на куќата, роденден, Божиќ и сите прилики. ● Гроздобер Држач За Ролна За Тоалет : гроздобер држач за ролна за тоалет без дупчење може да се користи за закачување тоалетна хартија или како дрвен држач за крпи. Со индустриски и наутички елементи, идеални за океански бањи, тоалети во штала, гардероби во крајбрежен стил или вили на плажа. Ако имате било какви прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. ● Декорација во боемски Стил : Едноставен, елегантен дизајн, рачно изработен, овој совршен држач за тоалетна хартија додава практичност во вашата бања без да го зголеми чувството на хаос во просторот, значително да го подобри ентериерот ретро иesетика, еколошки стил на декорација, погоден за внатрешна декорација. ● Класичен Стил : Едноставен и елегантен дизајн, рачно изработен, овој прекрасен држач за тоалетна хартија додава функционалност на просторот во вашата бања. ● Дизајн Во стилот на земјата : Погоден за повеќето украси за бања и за создавање природен и рустикален стил. Дрвениот држач за крпи е одличен подарок за свадба, загревање на куќата, роденден, Божиќ и сите прилики. ● Гроздобер Држач За Ролна За Тоалет : гроздобер држач за ролна за тоалет без дупчење може да се користи за закачување тоалетна хартија или како дрвен држач за крпи. Со индустриски и наутички елементи, идеални за океански бањи, тоалети во штала, гардероби во крајбрежен стил или вили на плажа.

Product:
Toilet Paper Holder
Material:
Cotton Rope/Hemp Rope
Product Size:
55cm
Installation Method:
Punch-free
Package Included:
Toilet Paper Holder x 1:
Installation Guide x 1:
Applicable Surfaces:
Clean, dry, and smooth wall surface such as ceramic tiles, marble stone, metal, glass, etc. Make sure to clean and dry the wall surfaces before installation.
Notes:
Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
Please allow slight size difference due to different manual measurement.:
Customer Service:
If your product is has a manufacturer defect, we want to improve your experience by giving you a replacement or refund. For a minimum of 1 after the date of purchase, we promise to cover any manufacturer defects your product may have.
E-mailed Response in 24 hours:
Any question, please feel free to contact our world-class customer service via 's email system, friendly support team for quick solutions. :