Рачка За Влечење На Кристалниот Кабинет Артскоп, Рачка На Вратата, Модерни Копчиња На Кабинетот, Влечење Дијаманти, Дијамантско Копче, Фиока За Врата За Мебел, Копч?
  • Неодамнешно

Рачка За Влечење На Кристалниот Кабинет Артскоп, Рачка На Вратата, Модерни Копчиња На Кабинетот, Влечење Дијаманти, Дијамантско Копче, Фиока За

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Артскоп Кристал Кабинетот Повлечете Ја Рачката ќе ја направи вашата соба полна со боја и сјај, што е различно од другите и додава чувство за мода Тоа ќе направи собата да има магичен ефект на боја. ?Лесна за употреба : рачката 1 се совпаѓа со 5 завртки со различна должина за да се задоволат различните потреби и да се осигура дека може да се користат врати од сите дебелини. ?Широко примена : Копчињата На Кристалните Врати На Артскопот може да се користат во различни стилови на фиоки, врати, ормари, ормари за чевли, гардероби, шкафови, клупи, комода итн.Најдобро може да ги задоволи вашите потреби за рачки на вратите. ?Големина : Копче Вкупна Должина : 11 см/4,3 инчи, Висина : 2 см/0,8 инчи, Ширина : 1,5 см/0,6 инчи, Растојание На Завртката : 9,5 см/3,7 инчи. ?Вклучен пакет : 6 x повлекува и 30 x завртки. Рачката На Вратата Artscope Bling е најдобриот подарок за семејството и пријателите, може да ги задоволи нивните различни потреби. Рачките на кристалниот кабинет Artscope се 100% сосема нови, висококвалитетни, едноставни и елегантни и издржливи, додавајќи силна модерна атмосфера во собата.