Faotup 4pcs 4.13inch влечење на фиоки за бронзени прстени, влечење на фиоки за прстенести прстени, влечење на фиоки за кауција за влечење на кауција, антички прстенести прст?
  • Неодамнешно

Faotup 4pcs 4.13inch влечење на фиоки за бронзени прстени, влечење на фиоки за прстенести прстени, влечење на фиоки за кауција

DEN 129.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Содржина на пакетот : повлекува фиока за прстен од 4 парчиња x, 1 пакет завртки Должина на завртки : 0,39 инчи; Тип на завртки : М2. Добар квалитет : Површината на легурата на цинк не е лесна за оксидирана по третманот, површината е убава, а производот е издржлив и има долг животен век. Функција на производот : Производот е инсталиран на вратите или кутиите на кабинетите на фиоките за да може лесно да се отвори и затвори. Инсталација : Поправено со завртки. Содржина на пакетот : повлекува фиока за прстен од 4 парчиња x, 1 пакет завртки. Должина на завртки : 0,39 инчи; Тип на завртки : М2. Добар квалитет : Површината на легурата на цинк не е лесна за оксидирана по третманот, површината е убава, а производот е издржлив и има долг животен век. Функција на производот : Производот е инсталиран на вратите или кутиите на кабинетите на фиоките за да може лесно да се отвори и затвори. Инсталација : Поправено со завртки. Овој производ е влечење на фиоки за прстен. Производот се користи за да висат чадори, клучеви, облека, палта, капи и други дневни потреби. Исто така, игра декоративна улога.