Волфронт 10 Парчиња Брави, Сребрен Прицврстувач За Вклучување На Бравата За Фаќање Кутии За Куфери За Градите Заклучување На Градите, Рачка На Вратата Комплет За За?
  • Неодамнешно

Волфронт 10 Парчиња Брави, Сребрен Прицврстувач За Вклучување На Бравата За Фаќање Кутии За Куфери За Градите Заклучување На Градите, Рачка На

DEN 851.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Едноставно подигнете ја раката за влечење за да се отвори Донесете ново и поинакво чувство користејќи. Треба да се чуваат во сува локација, не се натрупуваат во влажна, ладно место, избегне производи ' рѓа или оксидација. Неговиот квалитет е загарантиран. Погоден за тешка дрвена кутија, кутија со алатки и друг куфер. Можете да го користите со доверба. Многу лесен за инсталирање, според спецификациите на производот, фиксна добра големина, а потоа користете операции за заварување со занитвам / завртка / место. Задоволете ги вашите потреби. Со тешка сила на влечење, едноставна структура, лесна за инсталирање. Одличен избор за вас. Опис : куќиштето за перници изработено од лен, може да се пере и лесно се чисти. Може да создаде романтична, топла и удобна атмосфера за вашиот дом. Тоа е одличен подарок за давање на вашите пријатели, семејство или љубовник, направете ја вашата зима никогаш студена.

Condition:
100% Brand New
Material:
Mental
Size:
(L) X (W) 28 X 40mm / 1.10X 1.57(appr.)
Package Included:
10 x Latches:
Notice:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures.: