ЈАЖЕ За Влечење Педала ЗА НОЗЕ СО Рачка Тпр Фитнес Опрема За Проширување На Бодибилдингот За Јога Слабеење Истегнување На Мускулите Домашна Теретана Алатки За Веж?
  • Неодамнешно

ЈАЖЕ За Влечење Педала ЗА НОЗЕ СО Рачка Тпр Фитнес Опрема За Проширување На Бодибилдингот За Јога Слабеење Истегнување На Мускулите

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Јаже за влечење на раката, идеално за бицепс, трицепс, рамења, резерви за обука на стомакот Ова јаже за истегнување ќе ви помогне да добиете привлечна и здрава форма на телото. Тоа може да ви помогне да го задржите вашето здравје. Изработен од висококвалитетен материјал, тој е издржлив и долготрајна употреба. Можете безбедно да го користите. Тпр рачка, подобар зафат и не прави гребење на рацете. Можете да уживате во процесот на вежбање. Овој производ може да се даде како одличен подарок за вашите пријатели и семејства. Тие ќе бидат многу среќни. Јаже за влечење на раката, идеално за бицепс, трицепс, рамења, резерви за обука на стомакот. Ова јаже за истегнување ќе ви помогне да добиете привлечна и здрава форма на телото. Тоа може да ви помогне да го задржите вашето здравје. Изработен од висококвалитетен материјал, тој е издржлив и долготрајна употреба. Можете безбедно да го користите. Тпр рачка, подобар зафат и не прави гребење на рацете. Можете да уживате во процесот на вежбање. Овој производ може да се даде како одличен подарок за вашите пријатели и семејства.