Leulan 10 пакет златен кабинет влече златни рачки од златен кабинет 5 -инч четкан златен кабинет влече месинг кабинет влече кабинет хардвер златни рачки за ормани за ор?
  • Неодамнешно

Leulan 10 пакет златен кабинет влече златни рачки од златен кабинет 5 -инч четкан златен кабинет влече месинг кабинет влече кабинет

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висок квалитет : Рачките на златото на Leulan Gold се изработени од цврста легура на цинк, силна, издржлива и лесна за инсталирање Солидната структура носи одлична смисла и издржливост на тежината. Внимателно спакувани : Овие влечења на кабинетот од 5 инчи квадратни се завиткани независно за да се избегне гребење во транзит. Две големини завртки со должина од 1 "и 1,57" по влечење. Широка примена : Леулан Мат злато влече за фиоки може да се координира со кој било стил на декор. Погодно е за плакари, гардероба, фиоки за облекување, плакарот, фиоки за шкафови и биро. Мерење : Центри за дупки (CC) : 5inch (128мм); Севкупна должина : 5 3/4 инчи (146мм); ширина : 0,5 инчи (12мм); Проекција : 0,75 инчи (19мм); Проверете ја големината на рачките што ви требаат внимателно пред да ги купите. Обезбедување на квалитет : Ако нешто тргне наопаку со повлекувањето на нашиот кабинет за златна кујна, ве молиме слободно контактирајте не за замена или поврат. Цврста трајна основна нога на цинк-легура изградена од висококвалитетни материјали со безбедност и издржливост во умот. Таа не само што ја подобрува конструкцијата од не'рѓосувачки челик, туку и делува како бариера отпорна на абење. Извонреден доказ за 'рѓа и антикорозивни својства.