Angoily 4pcs кабинет врата на вратата на плакарот топка затегнување на бравата на вратата на вратата на вратата на вратата, прилагодливата двојна топка затегнување на р?
  • Неодамнешно

Angoily 4pcs кабинет врата на вратата на плакарот топка затегнување на бравата на вратата на вратата на вратата на вратата, прилагодливата

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

90% памук/10% рајон Месинг -бравата прави добро метално чувство, потрајно во споредба со другите пластични брави. Можете да ја прилагодите затегнатоста според вашите потреби и цврсто да ја заклучите вратата на кабинетот. Може да се инсталира на плакари, плакари, плакари, вински ормани, врати за гардероба, итн. Месинг -бравата ви помага да го решите проблемот што вратата од кабинетот не може да се затвори цврсто. Направено со исклучително изработка, има цврста текстура и нема да биде лесно деформирана или оштетена. Опис Овој комплет за заклучување на топката е изработена од здрав месинг, лесен за инсталирање и се користи со скриена на скриена пролетна кабинета на површината од 90 степени со одлични перформанси. Одлично за гардероба, кабинет за бањи, кујнски шкаф, плакарот и орманите, вратата на екранот, ролетни, итн. Карактеристики- Материјал : месинг.