ДОИТУЛ Кабинет Шарки Шарки Кабинет Шарки Шарки Дрвена Кутија 32 парчиња Кутија За Подароци Шарка Ретро Кутија За Накит Шарка Декоративни Дрвени Кутии Шарка Дрвена ?
  • Неодамнешно

ДОИТУЛ Кабинет Шарки Шарки Кабинет Шарки Шарки Дрвена Кутија 32 парчиња Кутија За Подароци Шарка Ретро Кутија За Накит Шарка

DEN 162.88

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Шарките се издржливи, антикорозивни, лесни и едноставни за инсталирање и употреба изработен од висококвалитетен железен материјал и издржлив, нема лесно да ' рѓосува. Погоден за кутија за накит, кутија за вино, кутија за подароци, кутија за гради итн. Супериорна издржливост и практичност и ја прави долгорочна употреба. Производот може брза лесна инсталација, едноставен за употреба, добар за декорација. Шарките се издржливи, антикорозивни, лесни и едноставни за инсталирање и употреба. изработен од висококвалитетен железен материјал и издржлив, нема лесно да ' рѓосува. Погоден за кутија за накит, кутија за вино, кутија за подароци, кутија за гради итн. Супериорна издржливост и практичност и ја прави долгорочна употреба. Производот може брза лесна инсталација, едноставен за употреба, добар за декорација. Опис Ако барате професионална шарка за вашата дрвена кутија, треба да ја погледнете оваа ставка.