Фомиес Кабинетот Копчиња Црн Кабинет Повлекува 20 парчиња Фиока Од Леано Железо Тркалезен Кабинет Влече Со Завртки За Плакарот Шкаф Гардероба Мебел Хардвер Кабине?
  • Неодамнешно

Фомиес Кабинетот Копчиња Црн Кабинет Повлекува 20 парчиња Фиока Од Леано Железо Тркалезен Кабинет Влече Со Завртки За Плакарот Шкаф

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

10% вискоза Копче за железна Фиока Овие копчиња се направени од врвен материјал за долготрајна употреба. Прекрасниот поглед на оваа рачка за влечење ја прави попривлечна за луѓето. Лесен за инсталирање и употреба. различни видови на модерен шкаф, кабинет, врата, фиока на домот, бар, ресторан, хотел. Копче за фиока од железо Изработено од цврст материјал од нерѓосувачки челик, фина изработка и издржлив за употреба. Железо Фиока Копче Модерен стил со златна, овие рачка за влечење е прекрасна за домашна употреба. Железо Фиока Копче тоа го прави вашиот дом декор изгледа модерен и елегантен, едноставно осветлете ги старите кабинети и фиоки. Копче за железна Фиока лесен е за употреба и инсталирање, едноставна структура, обезбедува погодност за употреба. Копче за железна Фиока Овие копчиња се направени од врвен материјал за долготрајна употреба. Прекрасниот поглед на оваа рачка за влечење ја прави попривлечна за луѓето. Лесен за инсталирање и употреба. различни видови на модерен шкаф, кабинет, врата, фиока на домот, бар, ресторан, хотел.