Предиво 4 парчиња Шарки За Самозатворање Шарки За Пружински Шарки Шарки За Врата На Шарката За Врата Кујнски Ормар Врати Заменски Шкаф Скриени Шарки Скриени Шарки ?
  • Неодамнешно

Предиво 4 парчиња Шарки За Самозатворање Шарки За Пружински Шарки Шарки За Врата На Шарката За Врата Кујнски Ормар Врати Заменски Шкаф Скриени

DEN 171.36

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ХИДРАУЛИЧНИ ТАМПОН ШАРКИ Уникатната пружина го прави самозатворање откако нежно ќе се турка, едноставен за употреба и ракување ШАРКИ ЗА САМОЗАТВОРАЊЕ на ВРАТИТЕ шарките можат да обезбедат нежно затворање без да бидат погодени и спречуваат да бидат изгребани, издржливи во употреба. ШАРКИТЕ на АГОЛОТ на ВРАТАТА шарките на кабинетот имаат дизајн за самозатворање, што овозможува вашата врата да се затвори цврсто и безбедно. ЦЕЛОСНО ПРЕКЛОПУВАЊЕ шарки Заоблени Агли, Не Е Лесно Да се Гребе. Погоден За Кујнски Ормари, Гардероби и Шкафчиња за Бања,. ШАРКИТЕ НА ВРАТАТА на КАБИНЕТОТ се Практични : шарките на кабинетот имаат дизајн за самозатворање, што овозможува вашата врата да се затвори цврсто и безбедно. ХИДРАУЛИЧНИ ТАМПОН ШАРКИ Уникатната пружина го прави самозатворање откако нежно ќе се турка, едноставен за употреба и ракување. ШАРКИ ЗА САМОЗАТВОРАЊЕ на ВРАТИТЕ шарките можат да обезбедат нежно затворање без да бидат погодени и спречуваат да бидат изгребани, издржливи во употреба. ШАРКИТЕ на АГОЛОТ на ВРАТАТА шарките на кабинетот имаат дизајн за самозатворање, што овозможува вашата врата да се затвори цврсто и безбедно. ЦЕЛОСНО ПРЕКЛОПУВАЊЕ шарки Заоблени Агли, Не Е Лесно Да се Гребе. Погоден За Кујнски Ормари, Гардероби и Шкафчиња за Бања,. ШАРКИТЕ НА ВРАТАТА на КАБИНЕТОТ се Практични : шарките на кабинетот имаат дизајн за самозатворање, што овозможува вашата врата да се затвори цврсто и безбедно. Список на пакети 4 х Карактеристики На Шарките На Кабинетот-Боја : Шарки На вратата На Црна Кујна-Големина : 6, 00Х2, 70Х2, 20см/2, 36Х1, 06Х0 самозатворање на шарките на вратата. - Материјал : шарки за самозатворање На Кабинетот За железо за шарки за кујнски преклоп шарки шарки за шарки за самозатворање-операцијата е едноставна, само треба нежно да ја притиснете вратата на кабинетот, шарката за самозатворање полека и автоматски ќе ги затвори шарките на вратата на кабинетот шарки на аголот на вратата шарки за самозатворање на шарките на хидрауличните тампон шарки прилагодлива гардероба на пружинските шарки.