Водоотпорен Капак Од Церада Од Церада МТИЛКС, Мрежа За Сончање, Крпа За Сенка, Водоотпорна Церада и Отпорна На Дожд Дебела Тенда Што Се Преклопува Со Метална Дупчиц?
  • Неодамнешно

Водоотпорен Капак Од Церада Од Церада МТИЛКС, Мрежа За Сончање, Крпа За Сенка, Водоотпорна Церада и Отпорна На Дожд Дебела Тенда Што Се Преклопува

DEN 580.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

* * * * Забелешка : Големината Што Ја Обезбедуваме Е Големината на Бришењето Вистинската Големина на Производот Е Помала Од Големината На Купувањето, Бидејќи Бара Кастрење, Врзување, Преклопување, Шиење Со Топло Топење, Прилагодени Други Големини, Ве Молиме Контактирајте не. Перформанси : може Да Се Користи За Складирање, Градежништво, Камиони, Фабрики, Рудници, Пристаништа, Долгорочна Водоотпорна Крема за Сончање, На Отворено, Туристички Шатори;. Карактеристики : Двострани Водоотпорни, Креми За Сончање, Антистатички, Отпорни На Прашина, Антикорозивни, Метални Дупки Во Секој Агол И Раб, Заштита На Рабовите И Дизајн На Зајакнување; Отпорност На Ниска Температура, Висока Цврстина на Истегнување, Без Истекување На Вода;. Квалитет : 550 Гр / Квадратен Метар, Дебелина : 0,45 Мм;. Материјал : Материјал Од Полиестерски Влакна, Запечатување На Топлина Со Висока Температура Беспрекорно Спојување, Отпорно На Ув, Отпорно На Киселина И Алкали, Отпорно На Ув, Преклопливо, Разноврсно, Преносливо, Покривање На Чамецот, Покривање На Стоката;. * * * * Забелешка : Големината Што Ја Обезбедуваме Е Големината на Бришењето. Вистинската Големина на Производот Е Помала Од Големината На Купувањето, Бидејќи Бара Кастрење, Врзување, Преклопување, Шиење Со Топло Топење, Прилагодени Други Големини, Ве Молиме Контактирајте не. Перформанси : може Да Се Користи За Складирање, Градежништво, Камиони, Фабрики, Рудници, Пристаништа, Долгорочна Водоотпорна Крема за Сончање, На Отворено, Туристички Шатори;. Карактеристики : Двострани Водоотпорни, Креми За Сончање, Антистатички, Отпорни На Прашина, Антикорозивни, Метални Дупки Во Секој Агол И Раб, Заштита На Рабовите И Дизајн На Зајакнување; Отпорност На Ниска Температура, Висока Цврстина на Истегнување, Без Истекување На Вода;. Квалитет : 550 Гр / Квадратен Метар, Дебелина : 0,45 Мм;. Материјал : Материјал Од Полиестерски Влакна, Запечатување На Топлина Со Висока Температура Беспрекорно Спојување, Отпорно На Ув, Отпорно На Киселина И Алкали, Отпорно На Ув, Преклопливо, Разноврсно, Преносливо, Покривање На Чамецот, Покривање На Стоката;.