ХУГОЛЕМ 3 Пакет Фиока Во Форма На Пеперутка Повлекува Стилски Копчиња За Кујнски Ормари Детска Соба Копчиња За Фиоки Модерни Златни Копчиња За Комода Рачки За Влеч?
  • Неодамнешно

ХУГОЛЕМ 3 Пакет Фиока Во Форма На Пеперутка Повлекува Стилски Копчиња За Кујнски Ормари Детска Соба Копчиња За Фиоки Модерни Златни

DEN 143.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Стилски Дизајн : обликот на пеперутката е модерен и стилски, осветлете ги вашите простории Лесна Инсталација : нашите копчиња се лесни за инсталирање. Мерење : големината за знаење е : 1,42"W x 0,67" H, совршена големина и форма за вашите кабинети. Широка Примена : Погоден За различни стилови на кујна, бања, кабинет за спална соба, фиока, шкаф, комода, гардероба и така натаму. Одлична Услуга : Најдобар квалитет и услуга е нашата цел, ако не сте задоволни со повлекувањето на нашиот месинг кабинет, слободно контактирајте не и ние ќе ви дадеме ПОВРАТ или ЗАМЕНА за да го решите вашиот проблем. Стилски Дизајн : обликот на пеперутката е модерен и стилски, осветлете ги вашите простории. Лесна Инсталација : нашите копчиња се лесни за инсталирање. Мерење : големината за знаење е : 1,42"W x 0,67" H, совршена големина и форма за вашите кабинети. Широка Примена : Погоден За различни стилови на кујна, бања, кабинет за спална соба, фиока, шкаф, комода, гардероба и така натаму.