lifstar 5/32 - Во X 38ft Дијамантска Плетенка Поли Јаже Со Намотка, Мулти Боја, Работно Оптоварување од 50 фунти, За Пловење, Кампување, Подобрување На Домот и Општа Намена.
  • Неодамнешно

lifstar 5/32 - Во X 38ft Дијамантска Плетенка Поли Јаже Со Намотка, Мулти Боја, Работно Оптоварување од 50 фунти, За Пловење,

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Полипропилен Полипропиленско јажеR0t, Mi Idew, Влага, Отпорни На Хемикалии, Отпорни На Временски Услови. Дизајнот на дијамантска плетенка го намалува истегнувањето и го подобрува животниот век на јажето. Ограничување на работното оптоварување од 50 килограми (22 килограми). Мулти боја за избор. Јаже со намотка, полесно за употреба. Полипропиленско јажеR0t, Mi Idew, Влага, Отпорни На Хемикалии, Отпорни На Временски Услови. Дизајнот на дијамантска плетенка го намалува истегнувањето и го подобрува животниот век на јажето. Ограничување на работното оптоварување од 50 килограми (22 килограми). Мулти боја за избор. Јаже со намотка, полесно за употреба. Дијамант Плетенка Полипропилен Јаже е дизајниран за максимална сила и издржливост. Направено со полипропиленска јакна што покрива мешано синтетичко јадро, ова јаже е идеално за пловење, кампување и општа намена.