Кука На Стол, ВЕЈО Клип На Висок Стол Преклопен Стол За Брза Маса Со Торба За Складирање, Преносливо Седиште За Хранење Бебиња Прикачете Го На Масата За Дома И Патув?
  • Неодамнешно

Кука На Стол, ВЕЈО Клип На Висок Стол Преклопен Стол За Брза Маса Со Торба За Складирање, Преносливо Седиште За Хранење Бебиња Прикачете

DEN 1103.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : овој пренослив висок стол брзо и лесно се прицврстува на масите Компатибилен е со повеќето маси и одговара на маси од 0,8" до 3,4" (дебели 20-85мм). Ракувањето со оваа кука на стол е брзо и едноставно. ПРАКТИЧЕН ДИЗАЈН : веју кука на стол мала тежина и преклопува рамно за удобно патување или складирање. Задниот дел на столот е опремен со складирање. Торба за носење што можете да ја прашкате преку рамото е исто така вклучена со овој стол за високо ниво. ДЕТАЛИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ : Преносливата кука на столот може да го држи бебето на возраст од најмалку 6 месеци или до 37 килограми. Безбедносниот ремен од 5 точки може да го избегне бебето да застане дури и со прицврстениот ремен, осигурува дека вашето бебе останува токму таму каде што припаѓа. МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ : имањето отстранлив капак и перница за седишта го прави чистењето брзо. Можете едноставно да го тргнете од столчето секогаш кога вашето бебе ќе направи неред, фрлете го во машината за перење и добро е да одите на следниот оброк. УЖИВАЈТЕ ВО СЕМЕЈНОТО време : тоа е погодно пренослив висок стол за патување.