Кисангел Животно Печатено Дете Засилувач Седиште Трпезарија Стол Зголемување Перница Круг Деца Засилувач седиште За Јадење Преносни Патување Зголемување Перниц?
  • Неодамнешно

Кисангел Животно Печатено Дете Засилувач Седиште Трпезарија Стол Зголемување Перница Круг Деца Засилувач седиште За Јадење Преносни Патување

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сунѓерска подлога со висока густина за удобно седење Капакот на патентот може да се одвои и да го отстрани сунѓерот за чистење. Материјал што не се лизга за дното на перницата, што го прави вашето бебе опуштено на столот за јадење. Децата не се доволно високи, можете да користите перница за седишта за да ја прилагодите висината. Лесен за чистење, удобен за сушење и чување за следниот пат со употреба. Опис овој детски засилувач на седиштата може да ги придружува вашите деца да растат. Прикачете ги на повеќето редовни столчиња за јадење, тогаш вашата трпезариска маса може да дејствува и како нивна трпезариска површина. Цврст и не остава вдлабнатина за да ја гарантира вистинската удобност, за правилен и здрав развој на малите деца.Карактеристики-Боја : Розова.- Материјал : Памук, Сунѓер.- Децата не се доволно високи, можете да користите перница за седишта за да ја прилагодите висината.