6 Парче Силиконски Комплет За Хранење Бебиња, Предводено Одвикнување, Лигавче-Вшмукување Чинија - Вшмукување Чаша-Две Лажици-Бпа-Бесплатно-Машина За Миење Садови Б?
  • Неодамнешно

6 Парче Силиконски Комплет За Хранење Бебиња, Предводено Одвикнување, Лигавче-Вшмукување Чинија - Вшмукување Чаша-Две Лажици-Бпа-Бесплатно-Машина

DEN 303.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% силикон за храна, без БПА, ПВЦ, ФТАЛАТ и ОЛОВО Меки и немаат остри рабови, цврсти, флексибилни и издржливи, безбедни за замрзнување, безбедни за миење садови и безбедни за микробранови печки. Овој сет за хранење вклучува се што ви треба за да започнете со цврста храна за мали деца, доаѓа со 1 x прилагодлива лигавче со фаќач на храна, 1 Вшмукувачка Поделена Чинија, 1 Сад за Вшмукување, 1 Чаша, 2 лажици од првата фаза. Овие неверојатни резерви за хранење бебиња доаѓаат во кутија и ќе бидат совршен подарок за регистар за бебиња за доенчиња. Лесен за Употреба и Чистење Со Леснотија. Совршена големина, погодна за бебиња, специјално дизајнирана да помогне во самостојно јадење. Лажиците се многу лесни за држење и држење. Високите закривени странични ѕидови на вшмукувачкиот сад помагаат при собирање и самохранење. Лигавчето со супер мека и мала тежина е одлично за фаќање храна. Вшмукувачката плоча има поделени делови што ја одржуваат храната одвоена, длабоки заоблени рабови за лесно собирање. Овој комплет за вечера за мали деца е многу лесен за чистење, може да биде или брзо плакнење или во машина за миење садови. Големите вшмукувачки основи им помагаат на садот и чинијата безбедно да се закачат на секоја целосна мазна површина, вклучувајќи ги и садовите за столици.