Тодмоми 1 Комплет Прибор За Свиткување За Бебиња Сет За Лажица И Вилушка За Самохранење Прибор За Учење Комплети Садови За Лесно Држење Садови За Џвакање За Деца Бе?
  • Неодамнешно

Тодмоми 1 Комплет Прибор За Свиткување За Бебиња Сет За Лажица И Вилушка За Самохранење Прибор За Учење Комплети Садови За Лесно

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пп БЕБЕШКИ ЛАЖИЦИ САМОХРАНЕЊЕ : Погоден за бебињата да научат како да користат лажица и вилушка. ДЕТСКА ЛАЖИЦА ЗА ОБУКА : дизајн на рачка Што не се лизга, лесно е бебето да се фати и не е лесно да падне. БЕБЕ ОДВИКНУВАЊЕ ЛАЖИЦА : Мазни површини, без бруси на рабовите. ЛЕСНА ОФСЕТ ЛАЖИЦА : Изработена од врвен нерѓосувачки челик и пп материјал, кој е и трае за употреба. ПРИБОР ЗА ЈАДЕЊЕ ЗА БЕБИЊА : отпорност На Висока температура, не е лесна за деформација, многу практична. Опис бебешки Прибор За Свиткување Детска Лажица И Вилушка Комплет Прибор За Учење За Самохранење Комплети Садови За Лесно Држење Садови За Џвакање За Деца Бебиња Детскикарактеристики-Материјал : Пп И Пакет Од Нерѓосувачки Челик, Вклучувајќи 1 x лажица 1 x вилушка.