ПУМПА ЗА Гради Што Може Да Се Носи ANIUXIAOGE, Пренослива Тивка Безболна Пумпа За Гради Без Раце Електричен Млеко Екстрактор Млеко Со Лцд Дисплеј, 4 Режими &засилувач; 12 Н?
  • Неодамнешно

ПУМПА ЗА Гради Што Може Да Се Носи ANIUXIAOGE, Пренослива Тивка Безболна Пумпа За Гради Без Раце Електричен Млеко Екстрактор Млеко

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Пумпа За Гради Што може да се носи, Пумпата за гради без раце може добро да се носи под градник за нега за поудобно пумпање СО ЛЕД-екран за прикажување на режимот и нивото на вшмукување, лесен за употреба за секоја почетничка мајка. ®Нема Болка И Добро Се Вклопува. 112,2 мм штит за гради е погоден за повеќето гради, и изработен од мек силиконски материјал, кој нема да предизвика болка и да одржува добар печат. Компактен и лесен, може да се стави во ранец за практично носење. ●4 Режими И 12 Нивоа На Вшмукување ● пумпата За носење за гради поддржува 4 режими (Режим На Масажа/ Режим На Цицање/ Режим На Изразување/ Режим На Изразување со различна брзина), и секој режим има 12 прилагодливи нивоа на вшмукување. Мајките можат лесно да најдат соодветно ниво на вшмукување за ефикасно пумпање. ●Анти-Повратен Проток И Без Истекување Прифаќа дизајн против повратен проток и систем за заптивање, пумпата за носење на градите може да спречи загадување и истекување на мајчиното млеко. Штитот за гради може да складира 180 мл млеко. ●Вградена Батерија И Работа Со Низок Шум Z Вградена во 1100mah батерија На полнење, долго работно време и може брзо да се полни со вклучениот USB кабел. Звукот на пумпата за носење на градите е помал од 40d B за време на работата, што нема да го наруши вашето бебе или да го привлече вниманието на другите.