КОНТЕЈНЕРИ За Ужина За Бебиња, Микробранова Машина За Миење Садови Безбедни Контејнери за Складирање Храна За Бебиња еднократно 6 ПАРЧИЊА За Кујна За Дома За Фрижи?
  • Неодамнешно

КОНТЕЈНЕРИ За Ужина За Бебиња, Микробранова Машина За Миење Садови Безбедни Контејнери за Складирање Храна За Бебиња еднократно 6 ПАРЧИЊА

DEN 1432.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Отпорност на удар, не е лесна за деформација, кршење, отпорна на киселина и алкали, издржлива, лесна за чистење Може да се наредени во фрижидер : Заштеда на вреден простор. Нетоксичен, невкусен, лесен. Безбеден за употреба во машини за миење садови, микробранови, замрзнувачи. Намалете го отпадот : можете само да ги одмрзнете работите што ви се потребни. Карактеристики : Намалете го отпадот : можете само да ги одмрзнете работите што ви се потребни. Може да се наредени во фрижидер : Заштеда на вреден простор. Безбеден за употреба во машини за миење садови, микробранови, замрзнувачи. Нетоксичен, невкусен, лесен. Отпорност на удар, не е лесна за деформација, кршење, отпорна на киселина и алкали, издржлива, лесна за чистење. Инструкција : 1. Отворете ја и исчистете ја чашата за бебиња со топла вода и блага пред употреба. Кога ја пополнувате секоја коцка, не ја поминувајте максималната линија.

Material:
PP
Package size:
approx. 21 * 14 CM / 8.3 * 5.5 inch
  :
Package List:
1 * Set of food preservation box :